Alexandru Chipciu a fost operat!

401592_656729537676409_1034865590_n

 

 

 

 

 

 

Alexandru Chipciu a fost operat!

FC Steaua Bucuresti anunta ca mijlocasul Alexandru Chipciu, accidentat grav in partida castigata cu Dinamo, scor 2-0, a fost operat luni dupa-amiaza, la Spitalul de Ortopedie Medlife, din Capitala, de catre o echipa condusa de Dr. Ioan Codorean.

Fractura de tibie dreapta (pilon posterior) a fost stabilizata cu ajutorul unei placi cu suruburi, iar interventia reusita va fi urmata de o perioada de imobilizare. Reabilitarea propriu-zisa, care a fost estimata la 4 luni si jumatate, va incepe imediat dupa ce se va renunta la aparatul gipsat.
Pe lîngă acest lucru, mijlocaşul Stelei s-a arătat solidar cu Gigi Becali, care a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare.
Chipciu s-a pozat cu un tricou pe care era inscripţionat mesajul „5 > 3, Dreptate pentru Gigi Becali”.

Mesajul se referă la cei 8 judecători de la fond şi recurs care au judecat de-a lungul timpului „Dosarul schimburilor de terenuri cu MApN”.
Cinci dintre aceştia au decis achitarea, însă patronul Stelei a fost condamnat definitiv prin voinţa a doar 3 judecători, deşi sînt egali în grad cu cei 5 care au fost de partea lui Gigi Becali.Alexandru Chipciu a fost operat!

Posted on mai 21, 2013, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un comentariu